Undervattensdrönare vinner CES 2018 Innovation Award

Undervattensdrönare FIFISH P3 är en av de mest avancerade undervattens drönarna som kan ge operatören en högupplöst inspelning på djup upp till 100 meter.

YSEA vinner CES 2018 Innovation Award för sin flaggskepps produkt P3, den första verkligt professionella undervattensroboten. Produkten tar undervattens drönare till en helt ny nivå.

Den framväxande marknaden för undervattens drönare har växt fram med drönare som BIKI och Gladius. FIFISH P3 från QYSEA Technology Co Ltd är en ny drönare som påstår sig vara den första verkligt professionella undervattens drönaren. Den kan spela in högkvalitativ video och fotografi på djup upp till 100 meter.

Den fjärrstyrda P3 använder sig av en 20 megapixel CMOS-sensor. Roboten är utrustad med 162o Field-of-view, tillsammans med en 4000-lumen belysning kapacitet som utformats speciellt för undervattensmiljöer.

Systemet kan fånga detaljer även i de mörkaste miljöer, med en maximal ISO på 12800 som ger förbättrad kontrast vilket möjliggör äkta filmisk kvalitet videoupplevelse även i svagt ljus. P3 ger också utmärkt bildinsamling och live streaming i 1080p @ 30fps eller 720p @ 30fps utnyttja 2,4 GHz överföring.

Den handhållna styrenheten är kompatibel med smartphones och surfplattor upp till 7,9 ”, och möjliggör sömlös styrning i 6 rörelse riktningar med hjälp av kontroller och 8 justerbara ljusnivåer. P3 drivs av 3 drivraketer som ger en hastighet på 1,5 m/SEK. Den har 2 timmars undervattens drifttid på en enda laddning.